Nu är Skolfams resultatrapport 2018 här!

Till webben Skolfamrapport 2018

Sedan 2016 sammanställer Skolfam en årlig rapport där bland annat alla Skolfamteam svarat på resultat- och kvalitetsenkät. Som i år visade att 79,1% av Skolfambarnen uppnår behörighet till gymnasiet direkt efter årskurs nio.

Syftet med rapporten är att alla som jobbar i Skolfamteamen ska få en större inblick i det arbete som sker i andra delar av landet inom Skolfam. Det är också ett sätt att sprida information resultaten och kvaliteten i arbetet kring Skolfam.

Enkäten ligger till grund för den rapport som sedan 2016 har lanserats på Skolfams hemsida. I rapporten finns också en kortare reflektion av Skolfams verksamhet och syfte i relation till både barnkonventionen och skolans kompensatoriska uppdrag. Utöver behörighet till gymnasiet presenteras siffror över hur många barn som ingår i Skolfam och hur de organisatoriska aspekterna ser ut i landets många team.

Här hittar du rapporten.

Tveka inte på att ställa frågor om Skolfam och rapporten. Hör av dig till Emma Tengwall, projektmedarbetare på Stiftelsen Allmänna Barnhuset:
emma.tengwall@allmannabarnhuset.se

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.