Program för konferensen 2020

Digital sändning den 23 oktober

Med anledning av Covid-19 blir årets konferens digital. Vi hoppas att du ska få mycket ny kunskap genom plenarföreläsningar och fyra valbara interaktiva seminarier. Vi planerar även för digitala mingel så att du inte ska missa de sociala aspekterna av konferensen.

Temat för årets konferens är Placerade barns lärande och utveckling.

Konferensen riktar sig främst till dig som i ditt yrke möter barn som är placerade, till exempel specialpedagoger, psykologer och socialsekreterare samt beslutsfattare.

Konferens anordnas varje år av Stiftelsen Allmänna Barnhuset tillsammans med en av Skolfams regioner — 2020 är Region Norr medarrangörer.

Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Datum och tid: Den 23 oktober (konferensen finns även tillgänglig 10 dagar efter sändningen.) Digital sändning kl. 09:00-15:45.
Kostnad: 1100 kr (exkl. moms)

Program

Ladda ned: Program för digital konferens 2020 (pdf)

Program Skolfams konferens 2020

Anmälan

Anmälan öppnar i augusti/september, men du kan skicka en intresseanmälan redan idag för att få uppdateringar direkt i inkorgen! Till den som anmäler sitt intresse kommer vi att skicka uppdateringar och aktuell information om konferensen via e-post (har du redan fyllt i din e-post fältet behöver du inte göra det igen). Formuläret finns till höger på denna sida. Intresseanmälan är inte bindande.

Arrangörer

Frågor & svar

Monica Achá Sonesson, nationell samordnare Skolfam
E-post: monica.a.sonesson@allmannabarnhuset.se
Telefon: 073-516 17 52

Du kan också kontakta oss via info@allmannabarnhuset.se

Det här inlägget postades i Konferenser och möten, Nyheter. Bokmärk permalänken.