Program för konferensen 2020

Anmäl dig till höstens digitala Skolfam-konferens!

Med anledning av Covid-19 blir årets konferens digital. Vi hoppas att du ska få mycket ny kunskap genom plenarföreläsningar och fyra valbara interaktiva seminarier. Den digitala lösningen möjliggör för dig att ta del av alla föreläsningar och seminarier i tio dagar efter konferensens slut.

Temat för årets konferens är Placerade barns lärande och utveckling.

Konferensen riktar sig främst till dig som i ditt yrke möter barn som är placerade, till exempel specialpedagoger, psykologer och socialsekreterare samt beslutsfattare.

Konferens anordnas varje år av Stiftelsen Allmänna Barnhuset tillsammans med en av Skolfams regioner — 2020 är Region Norr medarrangörer.

Vi strävar efter att göra konferensen så interaktiv som möjligt. Nästan alla föreläsningar kommer att sändas direkt från en konferenslokal i Stockholm och du som deltagare kommer att kunna ställa frågor direkt till föreläsarna. Seminarierna kommer också att vara interaktiva.

Datum och tid: Den 23 oktober (konferensen finns även tillgänglig 10 dagar efter sändningen.) Digital sändning kl. 09:00-15:45.
Kostnad: 1100 kr (exkl. moms)

Program

Ladda ned: Program för digital konferens 2020

Bild program ny

Anmälan

Du anmäler dig här. Ca en vecka innan konferensen får du som anmält dig och har betalat vidare information om de praktiska detaljerna. Då får du bland annat ett personligt inlogg så att du kan ta del av dagen och innehållet i tio dagar efteråt.

Anmälan är bindande (har du inte möjlighet att delta kan du dock överlåta din anmälan på en annan person).

Om du vill få uppdateringar om konferensen via e-post kan du fylla i formuläret högre upp till höger på den här sidan (har du redan fyllt i din e-post fältet behöver du inte göra det igen). OBS! Detta är alltså inte samma sak som konferensanmälan. Du anmäler dig till konferensen via Barnhusets konferenssida.

Arrangörer

Frågor & svar

Monica Achá Sonesson, nationell samordnare Skolfam
E-post: monica.a.sonesson@allmannabarnhuset.se
Telefon: 073-516 17 52

Du kan också kontakta oss via info@allmannabarnhuset.se

Det här inlägget postades i Konferenser och möten, Nyheter. Bokmärk permalänken.